גרסת הרצה - Beta
בי וומן » כתבות » ריצוף בהתאמה אישית - כתבות בי-וומן


ריצוף בהתאמה אישית 

ריצוף בהתאמה אישית



, מדור: לייפסטייל
פורסם בתאריך: 14/05/2009

אחת לכמה שנים אנו פוגשים המצאה פורצת דרך שמשפיעה על האופן בו אנחנו חושבים, חיים, מעצבים..

חברת 'נגב' מציגה את מהפכת הריצוף העולמית:
אריחים מודפסים לפי הזמנה- NOVO IMAGINE זוהי פריצת דרך טכנולוגית חסרת תקדים בתחום אריחי הפורצלן בעולם כולו !
אתם מדמיינים ואנחנו מגשימים – NOVO IMAGINE

'נגב' החברה הבינלאומית המובילה למתן פתרונות עיצוב לבית ולבנייה, שחרטה על דיגלה את ההובלה והחדשנות בתחום החיפויים מציגה את הדבר הבא בתעשיית הריצופים העולמית -, NOVO IMAGINE – אריחים מודפסים בהזמנה אישית על פי טעמו ועיצובו של הלקוח.
מדובר במהפכה של ממש בתחום העיצוב,לאחר שנים רבות של מחקר ופיתוח,חברת "נגב" הפכה למובילת הטכנולוגיה הדיגיטאלית ברמה עולמית. מעתה יוכלו אדריכלים, מעצבים וקהל לקוחות הקצה לבקש על פי דימיונם, ורצונותיהם את העיצוב שהיו רוצים לראות על הריצפה והקירות ונגב תוכל לממש זאת. הרעיון הוא לזנוח את פסי הייצור ההמוניים לטובת עיצוב אישי ובלעדי של הלקוחות.


novo-imagine1.jpg

הטכנולוגיה החדשה מוטבעת על גבי אריח גרניט פורצלן בהדפסת פרוצס צבעונית שהופכת לחלק בלתי נפרד ממנו. המשמעות והיתרון הגדול של השיטה הם האפשרות לייצר אריחים ייחודיים בגדר "יחידים מסוגם" (One of a Kind) על פי הזמנה ודמיונו האישי של כל אדריכל, מעצב או לקוח. למעשה, יוכל כל לקוח להזמין אריחים בהזמנה אישית שההדפס עליהם יתבסס על כל תמונה או צילום שיספק לחברה בדמות קובץ מחשב, או מתוך מאגר של מאות דוגמאות הקיימות ב'נגב'.

novo-imagine2.jpg

האריחים מיוצרים באפן פרטני בהליך מוקפד באמצעות הדפסת פרוצס דיגיטאלית שפותחה ויוצרה במיוחד על ידי חברת 'נגב' לצורך זה והיא מאפשרת את הפקתם של מאות אלפי גוונים שונים.
המוצר החדש מתאים לכל אריח מסוג גרניט פורצלן בגודל 10X10 ס"מ ועד 60X60 ס"מ שמיועד לחיפוי וריצוף. המוצר מאפשר ללקוח לבחור בין תמונה אחת גדולה שמתפרסת על פני משטח גדול לבין מוטיב חוזר המשתלב יחד עם אריחים מסוג אחר לכדי דוגמא מעניינת. האריחים המודפסים מתנהגים כמו כל אריח מסוגם והם עמידים בפני שחיקה, חומרי ניקוי וכדומה.
"ההשקעה בפיתוח המכונה, המחשוב והמוצר מעידה על האמון שלנו במוצר החדש ובהשתלבותו הבטוחה במגמות השוק. אנו מודעים לכך כי ללקוח הישראלי חשוב להיות ייחודי ומקורי ולכן, צפוי שיאמץ בחום מוצר שיהיה בגדר אישי, יחיד ומיוחד בשבילו. " מוסר אבי מוטולה, מנכ"ל נגב.

novo-imagine3.jpg

המיזם הוא פריצת דרך עולמית ופרי שיתוף פעולה בין מפעל 'נגב' בירוחם בראשות רון שגב-המהנדס הראשי ומשנה למנכ"ל נגב, והטכנולוג הראשי של חברת 'נגב' ראובן קושמן, מומחה לייצור אריחי קרמיקה ופורצלן בעל שם בינלאומי, לבין חברת ג'טאבל הישראלית. הפיתוח נמשך כ-5 שנים.

את אריחי NOVO IMAGINE ניתן להשיג בכל סניפי רשת 'נגב' ברחבי הארץ בעלות של 1485 ₪ למ"ר, כאשר על כל אריח ניתן להדפיס תמונות שונות. ההזמנה היא עד חודש ימים מרגע ההזמנה.
תגובות גולשים: 2

1. לילי @ 16/05/2009 - 12:27
מישהו שם לב למחיר ?
מה זהההההההה


2. נעמה @ 17/05/2009 - 10:34
פשוט מיוחד ומקורי. כל הכבוד למפתחי הרעיון



תגובה לכתבה:


   

סמיילים: yellow_happy yellow_mad yellow_sad yellow_surprised yellow_tired brown_mad darko_happy green_quiet green_sad lightb_x lightv_sad orange_bold violet_grin violet_tongue violet_wink 

 

הירשמי לניוזלטר

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש: