גרסת הרצה - Beta
בי וומן » כתבות » להקל על סחרחורת - כתבות בי-וומן


להקל על סחרחורת 

להקל על סחרחורת



מאת: לימור הדדי, מדור: מיסטיקה ורוחניות
פורסם בתאריך: 29/08/2011

כיצד להקל על סחרחורת וכיצד לסיים מערכת יחסים

בשתי הכתבות האחרונות הסברתי מהו דמיון מודרך וכיצד ניתן להשתמש בו כדי לאבחן בעיה כללית ולטהר ולחזק את המערכת החיסונית.

מעתה, אתן כל פעם שני תהליכים בדמיון מודרך, אחד להתמודדות עם מכאוב פיזי ושני להתמודדות עם מכאוב נפשי. על פי הרפואה ההוליסטית שניהם למעשה באים ממקור רגשי.

סחרחורת -
זוהי תופעה נלווית למצבים רגשיים רבים, במיוחד כאשר מדובר בחרדה או בהלם רגשי. אם אתם מרגישים שעומדת לתקוף אתכם סחרחורת, הקדישו רגע לבדוק אם אתם מבולבלים בנוגע למשהו או אם שמעתם משהו שלא רציתם לשמוע. נסו להבין מה קרה ולהתחזק.

להלן תרגיל לשליטה בסחרחורת:
עצמו עינכם וקחו שלוש נשימות עמוקות באיטיות רבה. ראו והרגישו את עצמכם כלוליין ההולך על חבל. טפסו על סולם חבלים אל המשטח העומד לפני החבל. יש בידכם מוט מייצב. לפני שאתם מתחילים ללכת ראו עצמיכם מגיעים לצד השני. לכו על החבל מתוך ידיעה שכאשר תגיעו לצד השני בהצלחה תעלם הסחרחורת.יתכן שתבחרו שיש רשת בטחון מתחתיכם. כעת הגעתם לצד השני. הניחו את המוט מידכם על המשטח ורדו בסולם החבלים אל הקרקע היציבה בידיעה ובתחושה שהסחרחורת נעלמה.
פקחו עינכם.


סיום מערכת יחסים -
המון פעמים במהלך עבודתי אני נתקלת באנשים הרוצים לסיים מערכת יחסים עם אדם מסויים אך מסיבות רגשיות רבות, אינם יכולים. זהו מצב שגורם סבל בגלל תחושת המחנק, הכבילות וחוסר האונים.
הנה דרך טובה שיכולה לעזור בתהליך, מומלץ לעשות את ההדמייה במשך שבעה ימים רצוף פעמיים ביום למשך דקות ספורות בלבד:

עצמו עינכם וקחו שלוש נשימות עמוקות. דמיינו עצמכם הולכים על חוף ים ואוחזים בידו של האדם ממנו אתם רוצים להיפרד. שניכם רוקדים, מדלגים ורצים לאורך החוף. לאחר מכן אתם עוזבים זה את ידו של זה, נפרדים ושבים אחורנית, כשאתם עצמיכם מנקים את כל מה שאתם רואים לפניכם. ראו והרגישו את מאמציכם לנקות את מה שאתם רואים.
לבסוף אתם לבדכם מגיעים לקו המים, הגלים שוטפים את החוף, מנקים את כל השאריות שנותרו ממערכת היחסים. אתם שוחים לעבר האופק בשחיית חתירה רגילה, כשאתם רואים את זרועותיכם , את רגליכם ואת גופכם מתארכים מאד. שאפו את האוויר הצלול מהאופק. הגיעו לאופק וחזרו אל החוף בשחיית חתירה, זרועותיכם נשלחות הרחק מעבר לראשכם, רגליכם נמתחות הרחק מאחוריכם, מכות במים. גם מרכז גופכם מוארך. המשיכו לשאוף כל הזמן את האוויר הצלול מהאופק. כאשר תגיעו לחוף צאו מהמים ותנו לשמש לייבש אתכם. לבשו חלוק או גלימה נקיים שנמצאים במקום וחזרו לבתיכם עם תחושת הנקיון והבטחון.
פקחו עינכם.

באהבה,
לימור הדדי,
מטפלת הוליסטית בדמיון מודרך בשיטת "מגעי נשמה"
תגובות גולשים: 1

1. זוהר דמיון מודרך @ 29/08/2011 - 17:46
יישר כוח הגברת הדדי היקרה!



תגובה לכתבה:


   

סמיילים: yellow_happy yellow_mad yellow_sad yellow_surprised yellow_tired brown_mad darko_happy green_quiet green_sad lightb_x lightv_sad orange_bold violet_grin violet_tongue violet_wink 

 

הירשמי לניוזלטר

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש: