בי וומן » כתבות » אוזן המן שהתחפשה

אוזן המן שהתחפשה 

אוזן המן שהתחפשה



, מדור: מתכונים, קינוחים ומתוקים
פורסם בתאריך: 15/03/2016

לכבוד חג הפורים, שף קונדיטור ארז עמוס, מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים, השייכת לרשת מלונות רימונים, החליט לקחת את אוזן המן הוותיקה, האהובה והמוכרת ו"לחפש" אותה וכך קיבלנו אזני המן מבצק לינזר שקדים במלית קרם מקרונים ודובדבני אמרנה.

המתכון מצ"ב לשימושכם.

פורים שמח וטעים!!!!

אוזני המן מבצק לינזר שקדים במלית קרם מקרונים ודובדבני אמרנה / שף קונדיטור ארז עמוס

לבצק לינזר:
750 גרם קמח
500 גרם חמאה
20 גרם א. אפיה
100 גרם אבקת סוכר
2 ביצים
60 גרם סוכר וניל
100 גרם שקדים טחונים

אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד חמאה + סוכר+ סוכר וניל
2. מוסיפים ביצים ובוחשים
3. מוסיפים קמח+ אבקת אפיה+ שקדים טחונים
4. לישה קצרה.
5. לעטוף בניילון ולקרר

מלית מקרונים ואמרנה:
330 קמח שקדים
330 אבקת סוכר
110 חלבון
200 גרם דובדבני אמרנה קצוצים

ozenhaman1.JPG
צילום: עמל דכוור

אופן ההכנה:
ללוש את קמח השקדים+ א. הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא
להוסיף את דובדבני האמרנה

אופן הכנת אוזני המן:
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי
להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק
לאפות ב180 מעלות כ-15 דקות
לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל
• ניתן לעטר בשקדים מקורמלים


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

הבחירות אוטוטו כאן...
אני יודעת למי אצביע
עדיין מתלבטת
אין לי מושג למי אצביע
לא מתכוונת להצביע

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש: