בי וומן » כתבות » שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק

שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק 

שוק טלה אפוי עם שום, פול ירוק ולבבות ארטישוק



מאת: מערכת האתר, מדור: מתכונים, בשרים
פורסם בתאריך: 28/03/2017

חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה לרגל חג הפסח מתכון חגיגי לשוק טלה, עסיסי וטעים להפליא, בשילוב טבליות התיבול מתוצרתה, אשר הופכות את ההכנה לפשוטה במיוחד. מתאים להגשה בליל הסדר ובארוחות החג החגיגיות.

מצרכים (ל- 4 מנות):
1.5 ק"ג שוק טלה, עם העצם
רבע כוס שמן זית
1 כרישה חתוכה לפרוסות
4 טבליות שום כתוש דורות
2 טבליות פטרוזיליה דורות
600 גרם פול ירוק
300 גרם תחתיות ארטישוק
3 כוסות מים
חצי כוס יין לבן
מלח ופלפל

tale.jpg


אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים את שוק הטלה מכל הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. מוציאים את השוק מהמחבת ומניחים בצד.
2. מוסיפים למחבת את הכרישה, הארטישוק, טבליות השום והפטרוזיליה, ומערבבים. מוסיפים את היין הלבן והמים.
3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את כל הירקות מהמחבת לתוך תבנית אפייה ומניחים מעל את השוק. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה וחצי.
4. מוציאים את התבנית, מסירים את נייר האלומיניום ומכניסים לעוד רבע שעה לתנור.
5. מוציאים את השוק, פורסים ומגישים בתוספת הירקות.


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

מאמינה באסטרולוגיה?
ברור
ממש לא
קוראת את התחזית השבועית
מדי פעם מתעדכנת

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש:
פסח, מתכון, שוק טלה, דורות, חג, חגיגי, בשרי, שולחן