בי וומן » כתבות » חדש על המדף מאסם

חדש על המדף מאסם 

חדש על המדף מאסם



מאת: מערכת האתר, מדור: צרכנות, מוצרים
פורסם בתאריך: 07/07/2017

דגני פיטנס, מותג דגני המבוגרים המוביל בישראל בהשקה חדשה ובמתכון משופר. Fitness החדש כולל תוספת שיבולת שועל מלאה וויטמינים מקבוצת B, המסייעים לתהליך הפקת האנרגיה בגוף

החל מיוני 2017, דגני פיטנס במתכון חדש ומשופר ובתוספת שיבולת שועל מלאה המצטרפת לרשימת הרכיבים הטובים ביניהם חיטה מלאה, אורז וויטמינים מקבוצת B התורמים לתהליך הפקת האנרגיה בגוף.

new_fitness.jpg

נחום זיימן, מנהל דגני הבוקר של NESTLE בישראל:
בהמשך למהלך הפחתת הסוכר שביצענו בשנת 2015, אנו לוקחים צעד נוסף במענה לצורך בארוחת בוקר טעימה ומזינה ומבצעים שיפור בכל המתכונים, כאשר השינוי החשוב ביותר הוא הוספת שיבולת שועל לכל המוצרים. המתכונים החדשים ימשיכו לשמור על איזון מושלם בין טעם נהדר לרכיבים מזינים ובריאים. המהלך בישראל משתלב במהלך עולמי של המותג הכולל 80 מדינות המבצעות את החלפת המתכון בחודשים הקרובים. המהלך ילווה בקמפיין חדש אשר שם במרכז את הצורך בארוחת בוקר מזינה הנותנת אנרגיה להתחיל את היום ולממש את המטרות של כל אחד מאתנו.

אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום התזונה באסם: "דגני פיטנס החדשים עכשיו גם עם שיבולת שועל מלאה, ,מהווים מקור לויטמינים ומינרלים ביניהם ויטמינים מקבוצת B, סידן וחומצה פולית. לצד הוספת רכיבים טובים, אנו בנסטלה ממשיכים לשפר את הערכים התזונתיים של מוצרינו. המוצרים החדשים עברו גם שיפור תזונתי בערכי הסוכר והנתרן ואף מכילים רמות גבוהות יותר של סיבים תזונתיים בזכות התוספת של השיבולת שועל המלאה.

ההשקה המחודשת של מותג פיטנס תחל בחודש יוני על מגוון דגני הבוקר ביניהם פיטנס קלאסי, פיטנס פירות, פיטנס שקדים ודבש, פיטנס שוקולד, פיטנס שוקולד מריר.
בהמשך תחול גם על כלל מוצרים נוספים, בינהם פיטנס חטיפי דגנים ופיטנס גרנולה.

במסגרת ההשקה חל גם שינוי מהותי בשפה התקשורתית של המותג המשתנה ומתעדכנת בהתאם לצרכי צרכניות המותג ברחבי העולם, כפי שעולה במחקרים שיווקיים. השפה התקשורתית נעה מעולמות העוסקים בשמירה על משקל הגוף, לעולמות המתמקדים ברכיבים טובים ומזינים המעניקים אנרגיה ממושכת לאורך זמן.
דגני הבוקר של פיטנס מהווים חלק מארוחת בוקר מאוזנת, מזינה וקלה להכנה.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
כשרות: בית דין פריז, רבנות ראשית לישראל

לא מוותרת על העגבניות: אסם הפחיתה 50% מכמות הסוכר בקטשופ, תוך שמירה על 18 עגבניות בבקבוק וללא תוספת ממתיקים

חברת אסם השיקה קטשופ אסם חדש מופחת 50% סוכר ומופחת 25% נתרן.
הקטשופ החדש יוצא לשוק בתום חודשים ארוכים של פיתוח לאחר שהחברה הצליחה לעשות את ההפחתות ללא שימוש בממתיקים מוספים.
האתגר העיקרי בפיתוח היה לשמור על כמות העגבניות לבקבוק, שהיא המדד החשוב ביותר באיכות הקטשופ. אסם הצליחה להפחית את כמות הסוכר והנתרן תוך שמירה על כמות של 18 עגבניות לבקבוק (הגדולה משמעותית מכל מוצרי הקטשופ האחרים על המדף).

קטשופ אסם מופחת סוכר ונתרן עשוי אף הוא מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.

אבי בן אסאייג, מנכ"ל חטיבת המזון בקבוצת אסם הסביר: "מדובר בבשורה של ממש. ללא שימוש בממתיקים ותוך הקפדה על שימוש בלא פחות מ-18 עגבניות לבקבוק, הצלחנו להפחית כמות רבה של סוכר ונתרן. לשם ההשוואה, דרישת משרד הבריאות היא לסמן בסימון אדום כל מוצר שיכיל יותר מ-22.5 גרם סוכר במוצר. בקטשופ אסם מופחת הסוכר והנתרן יש רק 12.6 גרם סוכר. כלומר כמחצית מהמקסימום שהתיר משרד הבריאות. גם בנתרן המצב דומה. משרד הבריאות דורש לסמן בסימון אדום כל מוצר המכיל יותר מ 800 מ"ג נתרן במוצר. בקטשופ אסם המופחת יש רק 520 מ"ג, שליש פחות מדרישת משרד הבריאות".

ketsup.jpg

לדברי מנהלת תחום התזונה באסם, הדיאטנית הקלינית אורלי פיינה: "אנו יודעים שיש לא מעט משפחות שקטשופ נלווה לארוחות בביתן, ולכן היה חשוב לנו לוודא שאנו מפתחים קטשופ מופחת סוכר ונתרן ללא ממתיקים. בנוסף, כמות העגבניות בבקבוק חשובה במיוחד. העגבניות מכילות ליקופן המוכר כנוגד חימצון, ועיבוד העגבנייה מגביר את זמינות הליקופן. ".

אסם השיקה לאחרונה את אסטרטגיית התזונה שלה. במסגרת זו היא מבצעת מהלך בכל תחומי פעילות החברה על מנת לשפר את ההרכב התזונתי של מוצריה על ידי הפחתת סוכר, נתרן ושומן ובמקביל בהעשרת המוצרים ברכיבים בעלי תרומה תזונתית. קטשופ אסם מופחת סוכר ומופחת נתרן הוא מהמוצרים הראשונים שיוצאים לשוק במסגרת היעדים השאפתניים לשיפור תזונתי שמבצעת קבוצת אסם.

הקטשופ בכשרות בד"צ.
להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.

אסם מוסיפה "פלוס תזונתי": סדרת מוצרים עשירים בסיבים תזונתיים, דגנים מלאים וחלבון

אסם משיקה סדרת מוצרים עם "פלוס תזונתי", סדרת מוצרים חדשה שתכלול מוצרים עם ערך תזונתי מוסף. שיבוא לידי ביטוי בהעשרת המוצרים בסיבים תזונתיים חלבון, דגנים מלאים ורכיבים נוספים התורמים לתזונה נכונה.

סדרת מוצרי 'פלוס תזונתי' מתפרסת על מספר קטגוריות בהן פועלת אסם. בתחום התוספות הסדרה כוללת ספגטי, פסטה מסולסלת, פתיתים, קוסקוס, אטריות דקיקות, אשר מכילים פי 2 סיבים תזונתיים מסיבי שיבולת שועל. בתחום הקמחים יושקו כחלק מ"הפלוס התזונתי" קמח לבן, קמח תופח וקמח שמרים – כולם עם 30% קמח מחיטה מלאה.
בקטגורית המאפה אסם משיקה פלוס תזונתי בקרקרים ובחטיפי קרקר אשר מכילים דגנים מלאים, חלקם אף מקור לחלבון.
בקטגוריית החטיפים הושק בייגלה שמיניות עם תערובת ייחודית של דגנים מלאים.

plus.jpg

לדברי אבי בן אסאייג, מנכ"ל חטיבת המזון באסם: "כחברת מזון שמוצריה נמצאים בכל בית בישראל, מוטלת עלינו האחריות לפעול לקידום הרגלי אכילה נכונים בקרב כלל האוכלוסייה על גווניה וצרכיה השונים. האתגר בו עמדנו היה לפעול ולשפר את איכויות המוצרים באמצעות העשרתם ברכיבים תזונתיים טובים, תוך הקפדה ושמירה על הטעם והמרקם האהוב של המוצרים.
הצרכנים מחפשים מוצרים שיסייעו להם לנהל אורח חיים מאוזן, מוצרים המתאימים לשמירה על תזונה נכונה. שילוב סדרת מוצרי ה'פלוס תזונתי' בתפריט היומי מהווים פתרון מצוין".

אורלי פיינה, דיאטנית קלינית ומנהלת תחום התזונה באסם: "הוספה של סיבים תזונתיים ודגנים מלאים מאפשרת לצרכנים ליהנות מתפריט מאוזן, התורם בין השאר לתחושת שובע לאורך זמן."

כשרות: בד"צ ירושלים העדה החרדית. ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.

אסם משיקה פתי בר ללא גלוטן. הפתי בר החדש מושק בשני טעמים: קלאסי ושוקו להכנת מגוון קינוחים ללא גלוטן או לנשנוש מתוק

אסם פועלת רבות על מנת להגדיל את מגוון המוצרים ללא גלוטן שהיא מציעה לצרכן. במסגרת זו החברה משיקה לראשונה פתי בר ללא גלוטן. הביסקוויט האהוב והמוכר בגרסתו ללא גלוטן יימכר בשני טעמים: קלאסי ושוקו.

276594.jpg

מדובר בביסקוויט פתי בר חדש המתאים לרגישים לגלוטן או למי שבוחר לצרוך מוצרים ללא גלוטן, וכל זאת - מבלי להתפשר על הטעם. פתי בר ללא גלוטן נותן מענה עבור משפחות השומרות על תזונה ללא גלוטן או חולי צליאק, ומהווה פתרון אולטימטיבי להכנת עוגת ביסקוויטים ללא גלוטן או לנשנוש מתוק!

פתי בר ללא גלוטן משתלב מצוין במגוון רחב של עוגות וקינוחים בשל טעמו האהוב על כולם ופריכותו הייחודית המתמזגת באופן מושלם בעוגה. שילובו בקינוח מהווה מתכון בטוח להצלחתו ויהפוך כל אירוח לחגיגת טעמים בלתי נשכחת.

לדברי דפנה ברנר, מנהלת שיווק המאפה באסם-נסטלה: "לא רק חולי צליאק צורכים היום מוצרים ללא גלוטן, בשוק קיים צורך ממשי במוצרי מזון נטולי גלוטן שהפכו בשנים האחרונות למוצרים מבוקשים. פתי בר החדש מהווה פתרון לאותה אוכלוסייה שמחפשת דרכים להכין קינוחים ללא גלוטן. מגוון המוצרים שלנו ללא גלוטן גדל בשנים האחרונות, ואנחנו ממשיכים לפתח מוצרים נוספים".

ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
כשרות: בד"צ, חרל"פ ורבנות יקנעם


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

מאמינה באסטרולוגיה?
ברור
ממש לא
קוראת את התחזית השבועית
מדי פעם מתעדכנת

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש:
קיץ, חדש, אסם, קטשופ, פיטנס, פלוס, גלוטן, פתי בר