בי וומן » כתבות » מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים

מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים 

מוצרלה טרייה ופלפלים קלויים



מאת: מערכת האתר, מדור: מתכונים, סלטים
פורסם בתאריך: 09/01/2018

חברת "דורות", יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה מתכון קל הכנה למוצרלה טרייה ופלפלים קלויים, שיכול לשמש כמנה ראשונה או כסלט רענן לצד ארוחה.

השימוש במתכון בטבליות התיבול החדשות של דורות – עשבי תיבול לבישול איטלקי, אשר הופכות כל ארוחה לקלה במיוחד, מפנקת וטעימה בניחוח איטלקי.
בתיאבון!

מצרכים (ל- 4 מנות):
2 כדורי מוצרלה טרייה גדולים
3 פלפלים אדומים גדולים - חצויים ונקיים
3 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי "דורות" (להוצאה קלה – להשתמש קפוא)
4 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי מצומצם
קורט מלח ופלפל
2 כפות שקדים פרוסים קלויים (לא חובה)

dorot1.jpg

אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את חצאי הפלפלים כשהקליפה כלפי מעלה) מזליפים מעט שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 230 מעלות. אופים עד שמשחירים קלות (כרבע שעה). מעבירים את הפלפלים לקערה ואוטמים עם ניילון נצמד ומניחים בצד לכ- 15 דקות.
2. מוציאים את הפלפלים ומקלפים אותם בעדינות. חותכים לרצועות, מעבירים לקערה, מוסיפים 2 טבליות עשבי תיבול לבישול איטלקי ומעט מלח פלפל ומערבבים.
3. בקערה נפרדת קורעים את כדורי המוצרלה ביד, מוסיפים כ- 2 כפות שמן זית, טבלית עשבי התיבול לבישול איטלקי שנותרה, מלח ופלפל ומערבבים.
4. מסדרים את רצועות הפלפל ואת קרעי המוצרלה על צלחת שטוחה, מזליפים חומץ בלסמי ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

- איפה את בטירוף הקניות של נובמבר
מחכה כל השנה...SHOPING IL, יום הרווקים הסינים, בלאק פריידי, ס
שטיפת מוח מיותרת. הכל ניתן לקנות כל השנה
קובעת תקציב ומאתרת מציאות
למי יש כח להתעסק עם זה?!

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש:
מתכון, בזיליקום, סלט, אירוח, נשים, דורות