בי וומן » כתבות » מתכון להכנת חריימה ב - 15 דקות מתאים גם לחג הפסח

מתכון  להכנת  חריימה ב - 15  דקות מתאים גם לחג הפסח 

מתכון להכנת חריימה ב - 15 דקות מתאים גם לחג הפסח



מאת: מערכת האתר, מדור: תזונה ואוכל, מתכונים, דגים, תבשילים
פורסם בתאריך: 20/03/2018

מתכון מאת : ענבל קליין

מצרכים:
4 דגי ים כ 250-300 גרם כל אחד או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים)
צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה
2שיני שום כתושות
מעט טימין טרי
מלח ופלפל שחור גרוסים
אחד המתכונים הבודדים שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
3. יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.
4. אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
5. מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

hraime.jpg
מתכון חריימה ב-15 דקות ברילה (צילום יחצ)

בתיאבון וחג פסח כשר

תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

פסח בשבילי?
זמן איכות עם הילדים/ המשפחה/ בן הזוג
ארוך מידי... רק לחזור לשגרה
הוצאות בלתי נגמרות
צריך לפחות פעמיים בשנה

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש:
דגים,פסח, סדר פסח, מתכונים, חריימה,דג מרוקאי