בי וומן » כתבות » כריך מנצח

כריך מנצח 

כריך מנצח



מאת: מערכת האתר, מדור: תזונה ואוכל, ילדים ונוער, צרכנות, מוצרים, כריכים
פורסם בתאריך: 10/10/2018

"מאפיית ברמן", בשיתוף מחברת ספרי הבישול פסקל פרץ-רובין, מגישים את הכריך האהוב על פסקל: סנדוויץ' טונה עם אריסה, ממרח לימון כבוש, ביצה וירקות.



ber.jpg
סדרת לחמי מחמצת ברמן אי פרי (צילום אסף אמברם)



הכריך מלחם מחמצת מסדרת הלחם החדשה ברמן E-FREE, ללא חומרים משמרים.

"הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי", מספרת פסקל פרץ-רובין. "אני פריקית של חומרי גלם ומכינה הכל בבית. אני מכינה את האריסה ואת ממרח הלימונים הכבושים – מלימונים שגדלים אצלי בחצר. גם את הזיתים אני כובשת בעצמי במלח או בחומץ. אם קונים זיתים צריך לעשות זאת בחנויות מתמחות ולבחור את הזן הרצוי למתכון".

החומרים:
2 פרוסות לחם E-FREE
ממרח לימונים כבושים
ממרח אריסה
5-4 צ׳נקים של טונה בשמן זית
חופן זיתים מגולענים בשני צבעים (למשל מזן סורי וקלמטה)
חופן צלפים
1 ביצה קשה חתוכה לרבעים
1 עלה חסה סלונבה חתוך גס

אופן ההכנה:
1. מרחו שכבה דקה של ממרח לימונים כבושים על אחת הפרוסות ומעליה שכבה עבה יותר של ממרח אריסה.
2. סדרו מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה.
3. פזרו את החסה וסגרו עם הפרוסה הנוספת.

b.jpg
סנדוויץ טונה מאפיית ברמן ופסקל פרץ רובין (צילום אורן דאי סטיילינג ענת לבל)


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

- איפה את בטירוף הקניות של נובמבר
מחכה כל השנה...SHOPING IL, יום הרווקים הסינים, בלאק פריידי, ס
שטיפת מוח מיותרת. הכל ניתן לקנות כל השנה
קובעת תקציב ומאתרת מציאות
למי יש כח להתעסק עם זה?!

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש:
מאפיית ברמן, לחם מחמצת, כריכים לילדים