בי וומן » כתבות » כריך מנצח :מאפיית ברמן ורות אופק מגישים: סנדוויץ\' רוסטביף

כריך מנצח :מאפיית ברמן ורות אופק מגישים:  סנדוויץ' רוסטביף 

כריך מנצח :מאפיית ברמן ורות אופק מגישים: סנדוויץ' רוסטביף



מאת: מערכת האתר, מדור: תזונה ואוכל, מתכונים, כריכים
פורסם בתאריך: 20/12/2018

"מאפיית ברמן", בשיתוף רות אופק, בעלת הבלוג "שמח במטבח", מגישים את הכריך האהוב על רות: סנדוויץ' רוסטביף - שפע של בשר טוב, חרדל שמחמיא לטעמי הבשר וירקות טריים שמוסיפים רעננות. "הוא גם טעים מאוד בעיניי, גם משביע מאוד וגם בריא יחסית", מסבירה רות אופק.



rod.jpg
סנדוויץ רוסטביף מאפיית ברמן ורות אופק (צילום אורן דאי,סטיילינג ענת לבל)


הכריך מלחם מחמצת מסדרת הלחם החדשה ברמן E-FREE, ללא חומרים משמרים.
החומרים:
2 פרוסות לחם EFREE
1 כף חרדל גרגירים
6-5 פרוסות רוסטביף (ראו מתכון, אפשר להשתמש גם ברוסטביף קנוי באיכות טובה)
1 מלפפון חמוץ פרוס לאורכו
1 עלה חסה ערבית חתוך לרצועות
1 עגבנייה פרוסה

לרוסטביף:
½1 ק"ג נתח סינטה מיושן (אפשר גם אנטריקוט או שייטל)
1 כפית חרדל דיז'ון (רגיל או גרגירים)
1/2 כפית מלח גס
1 כף שמן זית
כמה ענפי רוזמרין

אופן ההכנה:
1. להכנת הרוסטביף: מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה-שעתיים לפני ההכנה. מחממים תנור לחום מקסימלי (250-220 מעלות).
2. מעסים את הבשר היטב מכל צדדיו בחרדל, במלח ובשמן הזית. מניחים עליו את הרוזמרין. מעבירים לרשת צלייה וצולים בתנור במשך כ-15 דקות עד שהבשר "נסגר" מכל צדדיו.
3. מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות וממשיכים בצלייה במשך 60-45 דקות לפי מידת העשייה הרצויה. מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח כ-10 דקות לפני שפורסים אותו.
4. להכנת הכריך: מורחים על פרוסת לחם חרדל ומניחים מעל את הבשר בשכבות. מסדרים מעל את פרוסות המלפפון חמוץ והעגבנייה, מניחים מעל את החסה וסוגרים עם הפרוסה הנוספת. כדאי לחתוך את הסנדוויץ' באלכסון ולעטוף בנייר פרגמנט כדי למנוע נזילות. בתיאבון!
rod1.jpg
סדרת לחמי מחמצת ברמן אי פרי (צילום אסף אמברם)


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

סילווסטר 2018- חוגגות?
ברור!
עוד יום
לא חושבת
מי זה בכלל?

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש:
לחם ברמן, כריכים בריאים, רוסטביף