בי וומן » כתבות » לרגל ראש השנה: מתכון לסלט עם סימני החג

לרגל ראש השנה: מתכון לסלט עם סימני החג 

לרגל ראש השנה: מתכון לסלט עם סימני החג



, מדור: מתכונים, סלטים
פורסם בתאריך: 23/09/2019

בערב ראש השנה נהוג לאכול לפני הארוחה מאכלים המסמלים בקשות שונות לקראת השנה החדשה, אך ניתן לשלבם גם בארוחה עצמה. אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה ממליצה על המתכון הבא לסלט חגיגי הכולל כל טוב הן מבחינת רכיבים והן מבחינת הערכים הבריאותיים.

רכיבים:
ראש חסה אייסברג/סלנובה לפי הטעם שטוף, מיובש וחתוך
חצי כוס גרגרי רימון
תפוח פינק ליידי פרוס דק
חצי סלק טרי מגורד שנוסיף בסיום לאחר שנערבב את הסלט (וזאת בכדי להימנע מצביעתו של הסלט)

אופן ההכנה: לערבב את החסה, רימון ותפוח ומיד לפני הגשה להוסיף את הסלק והרוטב.
אופן הכנת הרוטב: כף רכז רימונים, רבע כוס שמן זית איכותי, כפית דבש, מיץ סחוט מלימון שלם ועסיסי, מלח ופלפל לפי הטעם, לנער היטב ולהוסיף לסלט מיד בהגשה

הצעת הגשה:
את הסלט אפשר להגיש בתוך קעריות דלעת ערמונים שחוצים לשתיים, מברישים במעט שמן זית ואופים בגריל על 180 מעלות עד ריכוך והזהבה


שתהיה שנה טובה, מתוקה ובריאה
salad.jpg
צילום - יחצ


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

יוצאים לחופשה הקיץ?
רק בארץ!
ברור שלחו"ל
הכי טוב בבית
עדיין לא החלטנו

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש: