בי וומן » כתבות » נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה של רות אוליבר

נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה של רות אוליבר 

נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה של רות אוליבר



מאת: מערכת האתר, מדור: תבשילים
פורסם בתאריך: 13/10/2019

רשימת המצרכים (4 מנות)
3 כפות שמן
1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף טבעול
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק אסם
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס ציר ירקות) 1/2 כוס מים + כפית אבקת מרק בטעם עוף אסם(
1כפית כורכום
מלח ופלפל
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
3 כפות מיץ לימון (אופציונלי (
1 חבילת תפוחי אדמה קטנטנים מבושלים לפי הוראות על האריזה

הכנה (30 דקות(
מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
בסיר רחב ושטוח (שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן,
מוסיפים שום וצ'ילי מתוק מקפיצים את נתחוני הסויה כ-4-5 דקות.
מערבבים בקערה את ציר הירקות, הלימון והתבלינים, יוצקים על נתחי הסויה הצמחוניים, מערבבים ומוסיפים פטרוזיליה.
חוצים את תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר ומערבבים.
מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ- 2 דקות.
מעבירים לתנור לחצי שעה או עד הזהבה ומגישים חם.

ssssss.jpg
נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה- צילום יחצ


תגובות גולשים:

הירשמי לניוזלטר

הסקר

יוצאים לחופשה הקיץ?
רק בארץ!
ברור שלחו"ל
הכי טוב בבית
עדיין לא החלטנו

הצג תוצאות

התכנים הנצפים

 

מילות חיפוש: