לא חושבת שאפשר, את מתכוונת לעשות כמו במסנג'ר
ראית מישהו שכבר עשה את זה בפייסבוק ?
האם מישהו יודע אם יש אפשרות בכותרת של הפייסבוק (במיסגרת הזו העליונה ביותר ששואלים אותך "מה במחשבתך היום")במקום לרשום במילים לשים צורות ציבעוניות? למשל לב או תמונה של משהו?) נאמר שאני רוצה לרשום שם i love אבל במקום הlove לשים לב אדום . האם זה אפשרי? ואם כן, כיצד עושים זאת?
תודה על כל תשובה שתעזור.
לא חושבת שאפשר, את מתכוונת לעשות כמו במסנג'ר
ראית מישהו שכבר עשה את זה בפייסבוק ?
ונוס
היי נתי
בקיר שלך יש שם לצרף קישור תמונה וכו ואז תעשי שתף אז זה יופיע בעמוד הבית.
תודה.
אנסה לעשות זאת לפי ההסבר שרשמת לי פה.
ולוונוס- לא, האמת שלא ראיתי אצל אף אחד. אבל אחרי שאנסה אדע עם אכן הבינה סיגל למה אני התכוונתי ואם זה עובד .
תודה.
טוב. ניסיתי.
יש לציין שהבנת את מה שהתכוונתי אליו.
יש באמת אפשרות לשים למעלה i ו- לב אבל הלב קטן מאוד ושחור וזאת לא היתה הכוונה שלי. אין אפשרות לשים תמונות ובצבע למעלה בכותרת.
תודה על שהשתדלת.
היי נתי
אני 'שמחה שהצלחתי קצת לעזור לך, עד כמה שאני יודעת יש אפשרות להעלות שם במקום שהסברתי לך תמונה מהמחשב תבדקי יש שם כמה אופציות ואז הקובץ עולה מהמחשב בדיוק כמו ששמרת אותו שם.
תודה.
צודקת.
בסופו של דבר הבנתי את זה לאחר מיליון ניסיונות כושלים של בעלי ידע רב במחשבים.
כניראה הפלטפורמה שלהם מאוד מצומצמת ויכול להיות אפילו שזה מכוון. שלא יעשו להם שם בלגאנים וכל אחד יעשה מה שמתחשק לו.
אז ככה, אני יודע שרק זה עובד בכותרת:
3> וזה הופך ללב.
אולי יש עוד כמה סמלים אבל לא ידוע לי.
מה שכן ידוע לי קיצורים לצאט של הפייסבוק שהופכים לאייקונים והנה הם לפניכם:
:-* - kiss
^_^ - “kiki”
-_- - squint
O.o - confused
>:O - upset
<3 - heart
:v - Pacman
:|] - robot
:) - happy
:( - sad
:P - tongue
:D - grin
:O - gasp
;) - wink
8) - glasses
B) - sunglasses
:3 - cute/cat-like
>:( - grumpy
:/ - unsure
:’( - cry
3:) - devil
O:) - angel
:putnam: - Chris Putnam (Facebook Engineer)
טוב זה יוצא הפוך פה למרות שסימנתי את זה משמאל לימין, אז מה שתעשו זה להעתיק מפה את כל הסימונים תדביקו לקובץ WORD ותעבירו לאנגלית את כל מה שכתוב אז תראו את זה בסדר הנכון.
כמו שאני זוכרת לא מזמן נתקלתי באתר עם סמלים,ממש יש שם מספריים,ספר,לבבות,ילד,ילדה ומלא דמויות..
אני אחפש אני מקווה למצוא