תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: עזרה

Unhappy עזרה

שלום
    יש לי בעיה של מועקות רבות ועצב,הסיפור שלי הוא כזה אני נשואה+ילדה בת 9 הנני בת 39 ,הזוגיות שלי על הפנים למרות זאת ניסיתי להביא אח לביתי ללא הצלחה ,מזמן רציתי לעזוב את בעלי ולא עשיתי זאת כיוון שאין לי הורים ולא אחים אין לי דירה משלי ולא עבודה מסודרת ,בעלי רוצה לפרק את החבילה וזה מה שפחדתי ממנו תמיד למרות שהיה לי רע.
    יש לי פחדים בנוגע למצב הכלכלי אני עובדת כרגע כמחליפה ואין לי קביעות וגם משכורת נמוכה בסביבות 2000 ש"ח .אני דואגת לעתיד שלי ושל הבת שלי אני רוצה שלביתי יהיו אחים ואני גם דואגת לגבי גבר בגיל כמעט 40 קשה למצוא מישהו גברים רוצים צעירות אני מרגישה מאוד לבד ,אחה"צ אין לי כ"כ לאן לקחת את הבת שלי אין איזו משפחה קרובה או חברות קרובות אני מרגישה ממש לבד ועצוב. אחד החלומות שלי זה להכיר מהר מישהו להתחתן ולהביא עוד ילד אני רוצה משפחתיות שיהייה שמח לי ולביתי בסך הכל מהפחד שלי פגעתי בעצמי כי אם הייתי עוזבת את בעלי לפני 5 שנים בערך(אנו נשואים 10 שנים) אז היום יכולתי להיות נשואה עם עוד ילדים הייתי אז צעירה יותר בכל זאת 35 זה לא 40.
    אני מרגישה כל יום מועקות משהו רע מאוד בפנים שאי אפשר להסביר זה יותר ממועקה ממש מפחיד עצוב לי מאוד אני מרגישה שאני צריכה מישהו שיגן עלי שיתן לי חום ואהבה וגם כלכלית אני מאוד פוחדת מה יהייה איתי ,הלוואי ורק טוב.

תגובה: עזרה

אור יקירה,
    קראתי את מילותיך מספר פעמים
    ושאלתי היא - מה השאלה שאת רוצה לשאול ?

שבת מבורכת
    תמרה

ציטוט פורסם במקור על ידי אור1234 צפה בהודעה
    שלום
    יש לי בעיה של מועקות רבות ועצב,הסיפור שלי הוא כזה אני נשואה+ילדה בת 9 הנני בת 39 ,הזוגיות שלי על הפנים למרות זאת ניסיתי להביא אח לביתי ללא הצלחה ,מזמן רציתי לעזוב את בעלי ולא עשיתי זאת כיוון שאין לי הורים ולא אחים אין לי דירה משלי ולא עבודה מסודרת ,בעלי רוצה לפרק את החבילה וזה מה שפחדתי ממנו תמיד למרות שהיה לי רע.
    יש לי פחדים בנוגע למצב הכלכלי אני עובדת כרגע כמחליפה ואין לי קביעות וגם משכורת נמוכה בסביבות 2000 ש"ח .אני דואגת לעתיד שלי ושל הבת שלי אני רוצה שלביתי יהיו אחים ואני גם דואגת לגבי גבר בגיל כמעט 40 קשה למצוא מישהו גברים רוצים צעירות אני מרגישה מאוד לבד ,אחה"צ אין לי כ"כ לאן לקחת את הבת שלי אין איזו משפחה קרובה או חברות קרובות אני מרגישה ממש לבד ועצוב. אחד החלומות שלי זה להכיר מהר מישהו להתחתן ולהביא עוד ילד אני רוצה משפחתיות שיהייה שמח לי ולביתי בסך הכל מהפחד שלי פגעתי בעצמי כי אם הייתי עוזבת את בעלי לפני 5 שנים בערך(אנו נשואים 10 שנים) אז היום יכולתי להיות נשואה עם עוד ילדים הייתי אז צעירה יותר בכל זאת 35 זה לא 40.
    אני מרגישה כל יום מועקות משהו רע מאוד בפנים שאי אפשר להסביר זה יותר ממועקה ממש מפחיד עצוב לי מאוד אני מרגישה שאני צריכה מישהו שיגן עלי שיתן לי חום ואהבה וגם כלכלית אני מאוד פוחדת מה יהייה איתי ,הלוואי ורק טוב.
    תמרה חרמון -מאמנת לחיים בגישה ההוויתית וגישת ה- NLP

ציטוט פורסם במקור על ידי אור1234 צפה בהודעה
    שלום
    במהלך החיים אנחנו מרגילים את עצמנו שכסף מביא לנו ביטחון, וברגע שאין לנו כסף אוטומטית התפוס חשיבה הוא חוסר ביטחון, וזה לא בהכרח נכון.
    להסתכל על העבר לא תורם שום דבר ולא מקדם אותנו, רק אם אנחנו לומדים מהטעויות שעשינו.
    צריך להסתכל קדימה איפה אנחנו נמצאים עכשיו ולאן אנחנו רוצים להגיע.
    מה היעד שלנו? מהי המטרה?
    את לא לבד, יש לך את בתך, היא הפרי שלך, לידיעתך אננס צומח רק אחד לכל צמח.
    המטרה שלך עכשיו זה לדאוג לבתך, הילדות זה נושא רגיש ויכול להיות כתם לכל החיים.
    עכשיו תשאלי את עצמך, מה יכול להביא אותך למטרה?, לחיים טובים עם הילדה.
    אם זה כרוך בכסף, אז קדימה לעבוד בכל מחיר, אם את מביאה 2000 שקל בחודש את לא מתאמצת מספיק
    צריך מוסר עבודה ואם אין לך תחתמי אבטלה כבר תקבלי יותר, אבל אנחנו לא רוצים לדמות את עצמינו כסוג תלותי
    ואנחנו רוצים להוות דוגמא.
    קודם כל העשייה לא תתן לך את הזמן לחשוב על היגון, המועקה, וחוץ מזה היא תתן לך להרגיש שאת עושה משהו כדי לקדם את החיים שלך לשלב יותר גבוה מהמצב שאת נמצאת.

יש לי פתרון בשבילך
    מקווה שעזרתי את יכולה לפנות אלי בהודעה פרטית

היי אדיר,
    הפורום שלנו הוא אימון אישי וככזה - כדאי להישאר נאמנים לדיסציפלינה של האימון.
    האימון נועד למקד את האדם, קודם כל במה הוא רוצה ( ולא במה הוא לא רוצה).
    חשוב מאוד להימנע ככל האפשר מלפרש את ה שהאדם אומר או להניח שהבנו לחלוטין את מה שהוא אמר.
    אני מאמנת בכירה מזה שנים רבות עם ניסיון של למעלה מ- 4500 שעות אימון.
    אני לא הבנתי מדבריה של אור - מה השאלה שיש לה כאן בפורום.
    האם אתה ראית שאלה שאני פספסתי ?
    ודבר נוסף - מנסיוני גם כמאמנת וגם כאישה - עצות - לא עושות הבדל ולא גורמות לאדם לנוע ולעשות שינוי.
    זאת הסיבה שבאימון לא נותנים עצות.

אני מבקשת לכבד את הדיסציפלינה של האימון ולהשתתף בדיונים בשמחה תוך כדי התייחסות ממוקדת
    לשאלות האנשים ~

בברכה
    תמרה

ציטוט פורסם במקור על ידי אדיר צפה בהודעה
    במהלך החיים אנחנו מרגילים את עצמנו שכסף מביא לנו ביטחון, וברגע שאין לנו כסף אוטומטית התפוס חשיבה הוא חוסר ביטחון, וזה לא בהכרח נכון.
    להסתכל על העבר לא תורם שום דבר ולא מקדם אותנו, רק אם אנחנו לומדים מהטעויות שעשינו.
    צריך להסתכל קדימה איפה אנחנו נמצאים עכשיו ולאן אנחנו רוצים להגיע.
    מה היעד שלנו? מהי המטרה?
    את לא לבד, יש לך את בתך, היא הפרי שלך, לידיעתך אננס צומח רק אחד לכל צמח.
    המטרה שלך עכשיו זה לדאוג לבתך, הילדות זה נושא רגיש ויכול להיות כתם לכל החיים.
    עכשיו תשאלי את עצמך, מה יכול להביא אותך למטרה?, לחיים טובים עם הילדה.
    אם זה כרוך בכסף, אז קדימה לעבוד בכל מחיר, אם את מביאה 2000 שקל בחודש את לא מתאמצת מספיק
    צריך מוסר עבודה ואם אין לך תחתמי אבטלה כבר תקבלי יותר, אבל אנחנו לא רוצים לדמות את עצמינו כסוג תלותי
    ואנחנו רוצים להוות דוגמא.
    קודם כל העשייה לא תתן לך את הזמן לחשוב על היגון, המועקה, וחוץ מזה היא תתן לך להרגיש שאת עושה משהו כדי לקדם את החיים שלך לשלב יותר גבוה מהמצב שאת נמצאת.

יש לי פתרון בשבילך
    מקווה שעזרתי את יכולה לפנות אלי בהודעה פרטית
    תמרה חרמון -מאמנת לחיים בגישה ההוויתית וגישת ה- NLP

אור , אני שולחת לך הרבה חיבוקים וכוח נפשי להמשיך מכאן הלאה ליום טוב יותר ללא בעלך !
    אני בטוחה שזה נורא , כאשר הגבר רוצה לאסוף את הכל וללכת .
    אני לא נותנת עצות , כי אני בעצמי בקונפליקט לגבי המשך הזוגיות שלי ואני נשארת כי אני מאמינה שאולי זה ישתנה.
    את יכולה להיעזר ברווחה או במשרד השיכון שיתנו לך הדרכה , עזרה ומגורים .
    אל תמהרי להיכנס לקשר עם גבר חדש , לכל פצע פתוח לוקח זמן להירפא .
    מאחלת לך כל טוב ומקווה שתצליחי בכל אשר תלכי .

נושאים דומים

1. לא מבקשת עזרה ולא מציעה עזרה
    על ידי אורח/ת בפורום אימון אישי
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 07/05/2009, 06:54

חוקי פרסום הודעות

• אין באפשרותך לצרף קבצים להודעותיך
  • אין באפשרותך לענות לתגובות של אחרים
  • אין באפשרותך לצרף קבצים להודעותיך
  • אין באפשרותך לערוך את תגובותיך
  •