שלחי אותה לרופא עור.
איזה חומר אני יכולה לתת ללקוחה במקרה של פטרת עור בכף רגל? בכף רגל יש גירודים, סדקים, קילופים
שלחי אותה לרופא עור.
מורה למקצועות היופי בפיקוח משרד העבודה
הינכם מוזמנים לבקר באתר החדש שלי.www.droraober.co.il
הייתי היום בהשתלמות של אחת החברות הידועות בארץ בתחום חומרים לרגלים . הרצתה לנו פודיאטרית ידועה שדברה על פטרת כף הרגל.
היא המליצה על משחת למסול שניתנת ללא מרשם רופא . לדבריה תוך שלושה ימים התופעה נעלמת.
ללקוחות שלי אני ממליצה כמו שדרורה כתבה ללכת לרופא עור .
הייתי שמחה להכיר את הפודיאטורית הזאת ולראות במו עיני, ולשמוע שפטרת נעלמת תוך 3 ימים ממש מהפך עולמי!!
עירית תרשמי לי בפרטי על המקום בו היתה ההרצאה, של איזו חברה? אני אבדוק לך את הנושא מיידית .
אגב עניתי לך בפרטי..
במקרה של פטרת עור אני תמיד שולחת לרופא, אמנם ישנם כל מני חומרים למכור אך במקרים של פטרת העור אני לא ההיתי קונה סתם כך מוצר.
בדרך כלל מורחים את המשחה שהרופא נותן כ-10 ימים וגם זה לפי המקרה הספציפי, גם עם הפטרת נעלמת ממשיכים במריחה את מספר הימים שהרופא נתן ולא מפסיקים.
מורה לפדיקור ובניית ציפורניים מומחית באקריל ובג'ל.0546822003 .
לאתר שלי: SITE.2ALL.CO.IL/RACHEL
אני מסכימה עם רחל.
יש מגוון עצום של משחות לפטרת בכל החברות השאלה היא אם מדובר מפטרת שסוגה מאובחן רק רופא עור יכול לתת טיפול רפואי את יכולה למכור משחות או טיפות של חברות שאנחנו עובדות איתן אך ברוב המקרים הרווח של הפדיקוריסטית, והלקוחה ברוב רוב המקרים תשתכנע לרכוש ממך כיוון שהיא מאמינה בך, אך אם הטיפול לא מצליח בפעם הבאה הלקוחה לא תרכוש ממך מוצרים כאלה ואחרים (לקוח מאבד את האמון ברגע שמבטיחים לו והוא לא מקבל מענה)כיוון שהלקוחות משלמות ורוצות תוצאות.
אם כל הכוונה שלך להרוויח עוד כמה שקלים על מכירות אני מאוד מאוד הייתי מציעה לך כן לשלוח אותה לרופא עור ורק ממנו שתקבל טיפול שמתאים לסוג הפטרת כמובן שתעבור משטח, זו דעתי האישית.
אותי לא צריך לשכנע שהתשובה לפטרת היא רופא עור .
באופן אישי אני לא מוכרת מוצרים . מניסיוני הקצר למדתי שגם אם הלקוחה מוכנה לרכוש מוצר טיפולי , היא משתמשת בו פעם פעמיים
כמובן היא לא פתרה את הבעיה ומה שיוצא שהפדיקוריסטית סתם מכרה לה מוצר. מה שאני כן עושה, אני משתדלת להיחשף לחברות ידועות להכיר את השוק וכשמגיעה לקוחה עם בעיה אני חושפת בפניה שקיים מוצר שיכול לעזור לה ושואלת אותה האם היא מעוניינת במוצר ובעיקר האם היא חושבת שתעשה את הטיפול, אם תשובתה חיובית אני רוכשת עבורה את החומר ומביאה לה באופן אישי ועוקבת טלפונית בקצב ההחלמה. על המדף אני מחזיקה רק את החומרים שאני משתמשת.
אין כל בעיה במכירת מוצרים, מוצרים שאנחנו מאמינות בהם אפשר ואפילו רצוי למכור, הלקוחה רוכשת את אמוננו ותקנה מאיתנו וזה ממש בסדר.
אך ישנם דברים שאני לא מוכנה למכור ולזה בדיוק התכוונתי . אגזמה היא בעייה רפואית זה לא עור קשה קאלוס שנרצה שהלקוחה אכן תשתמש במשחה שנמכור בכדי שהיא תרכך את רגליה , לכן באגזמה אני שולחת לרופא.
מורה לפדיקור ובניית ציפורניים מומחית באקריל ובג'ל.0546822003 .
לאתר שלי: SITE.2ALL.CO.IL/RACHEL