תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: סוף תשיעי!|

סוף תשיעי!|

היי לכולן!
    אני בהריון ראשון סוף תשיעי ורציתי להתייעץ עם המנוסות שכאן. אני מאוד בחששות לקראת מה שהולך לקרות ומאוד לחוצה איך אני אסתדר אח"כ, איזו אמא אני אהיה, איך אני אקבל את זה וכמובן הלידה עצמה...מניחה שאלה חששות טבעיות, אני מקווה שאני לא מעבירה אותן לבייבי...אשמח לשמוע עצות, טיפים לבית חולים לאחרי הלידה וגם לכמה מילות הרגעה.
    תודה

תגובה: סוף תשיעי!|

הי שירונית
    ובכן החששות שלך בהחלט טבעיים וחלקם גם חיוביים משום שהם מאלצים אותך לחשוב על העתיד ולהתכונן אליו. ההמלצה שלי היא לכתוב את החששות על נייר ולסווג אותם לנושאים: לדוגמה- בית חולים, היכן, איך, איך להתכונן ללידה וכו.. בנושא זה בטח תמצאי מומחים לדבר, אם עדיין לא מצאת.. ומה קורה אחרי? מי ינקה את הבית? מי יכול לעזור לך? מה עם אוכל? אלו בהחלט נושאים שכדאי לדבר עליהם עם השותף שלך ולהערך להם. מה את מתכוונת לעשות כדי לעזור לעצמך?
    את בטח מבינה את הכוון.. במקום חששות תהפכי את המחשבות לאופרטיביות.
    כדאי מאוד כבר לוודא לגבי יועצת הנקה מומלצת. ולדאוג לכך שהגוף שלך יטופל כהלכה כדי לחזור לעצמך במהירות..
    ואחרי שעשית כל זאת מה שנותר לך זה לנשום עמוק, להתרווח, ולחשוב מחשבות נפלאות
    בהצלחה
    ד"ר דקלה אורן
    http://www.MountainSpirit.co.il

היי שירונת,
    כמו דקלה גם אני חושבת שהחששות שלך מאוד טבעיים, אי אפשר באמת להתכונן לשינוי (החיובי!) הזה שעומד להתרחש בחייך. אבל עם כל הקושי שאת צפוייה לעבור את גם עומדת לחוות רגשות שטרם חווית, להיות אמא מבחינתי זה הדבר הכי מדהים בעולם, ואסור לשכוח שאף אחת לא נולדת אמא, כולנו מסתגלות ולומדות עם הזמן.

חשוב מאוד כבר מעכשיו לחזק את הגוף כפי שגם הרופאים ממליצים, לקחת מולטי ויטמינים וכל מה שצריך וכמובן לאכול בריא ולהמשיך לעשות את זה גם אחרי הלידה.

אני זוכרת שאני הייתי מאוד תשושה וחלשה אחרי הלידה (במיוחד הראשונה שלי) ולכן נעזרתי באמא ובבעל כמה שיותר, הם היו שומרים על הקטן ואני נחתי כמה שיכולתי. אמא שלי גם דאגה שכל הזמן יהיה אוכל מבושל ומזין כדי שאני אוכל מסודר ובריא.

לגבי ההנקה, ל 90% מהנשים בשבוע הראשון יש קצת קשיים. אם זה חשוב לך אז אל תוותרי וכמו שדקלה הציעה יש אפשרות גם ללכת ליועצת הנקה.

דבר אחרון שאני ממליצה לך, משהו שגיליתי רק לאחרונה מגיסתי שלה זה מאוד עזר (אני בעצמי לא ניסיתי) זאת פורמולה מצמחיים סינים שנקראת "לאחר לידה" שלוקחים ממש כמה ימים אחרי הלידה והיא בעצם עוזרת להחזיר את האנרגיה לגוף, מחזקת ועוזרת להתאושש. כדאי לקנות כבר עכשיו כי כמו שכתבתי אמורים להתחיל לקחת אותה ממש אחרי הלידה ומנסיון אחרי הלידה אין זמן לחשוב על כלום, ובטח לא ללכת לבית טבע..

מקווה שעזרתי ובהצלחה גדולה!

עוד תוספת קטנה לגבי תוספות: ויטמין בי קומפלקס- כלומר כל קבוצת הבי ובכמות גדולה יכולים מאוד לעזור לאחר הלידה למניעת נשירת שיער ולמניעת כאבים במפרקים, במיוחד מפרקי כפות הידים. כדאי מאוד לוודא שהגוף מאוזן ומרגיש טוב כדי לשוב ולחוש עוצמתית במהרה לאחר הלידה.
    ובהזדמנות זו אני מציעה לשתף את אחיותנו ההריוניות ואלה שלאחר לידה ולהציע להן להצטרף לפורום כדי ליצור קבוצה תומכת שיכולה להתיעץ בנושאים חשובים ולא רק בשיתוף תמונות של הגאון.
    הזמן לאחר הלידה יכול להיות לא פשוט ואנחנו מספקות לכן בית חם להיות, לשאול, לקבל עצות חשובות, והכי חשוב להתמך.
    באהבה
    ד
    ד"ר דקלה אורן
    http://www.MountainSpirit.co.il

תודה בנות יקרות עזרתן לי מאוד, לוקחת את הטיפים והעצות שלכן לתשומת ליבי. אני חושבת שלהפוך את המחשבות לאופרטיביות שזה הדבר המושלם בשבילי כרגע! תודה, תודה! מקווה שיעבור בנועם עד כמה שאפשר ובהצלחה!

חוקי פרסום הודעות

• אין באפשרותך לצרף קבצים להודעותיך
  • אין באפשרותך לענות לתגובות של אחרים
  • אין באפשרותך לצרף קבצים להודעותיך
  • אין באפשרותך לערוך את תגובותיך
  •