תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: הסרת שיער בבית

Unhappy הסרת שיער בבית

אולי למישהי כאן יש ניסיון בהסרת שיער בבית.
    אין לי הרבה זמן, ונמאס לי מגילוח! אולי זה ישמע, יותר מדי, אבל כמעט כל יומיים אני צריכה לעשות גילוח!!!!!!!!!! ואת האמת, אין לי ראש לזה כבר!!!
    יש למישהי פתרון מה יכולה לעשות?

תגובה: הסרת שיער בבית

הסרת שיער בטכנולוגיית shr ללא כאב זאת התשובה !!!
    אני לא יודעת בת כמה את ומה מצבך הבריאותי וכ"ו אבל את מוזמנת ליצור קשר ואים את מתאימה לטיפול אז זאת בהחלט התשובה.
    יערית y ביוטי חדרה
    הסרת שיער ללא כאביםSHRיערית 052-5935500
    www.y-beauty.co.il

מה זאת הטכנולוגיה הזאת? על מה זה עובד? לייזר, אינפרא, ושמעתי שיש גם משהו כמו גלי רדיו...?
    איפה עושים את זה? במכון?
    אני יודעת שאני שואלת המון שאלות, אבל זה בגלל שחברות שלי אמרו שיש גם מכשירים לבית.. אז מה כדי?
    אני בת 30, ובריאה, אין לי שום בעיה...

היי רותם אני אישית לא ממליצה על מכשיר ביתי הוא לא מגיע לאותם עוצמות ותוצאות כמו שעושים במכון.
    וגם שמעתי לה בנות שעשו לבד וגרמו לעצמן לכויות.
    הסרת שיער SHR מאפשרת טיפולים בכל גווני העור של מטופלים הניגשים להסרת שיער גופם: החל מצבע עור בהיר עד כהה וכמעט ללא מגבלה. מערכת SHR כאמור מתאימה לרב גווני השיער ולכל גווני העור, לרבות עור שזוף אך שאינו צרוב. הסרת השיער SHR מתאפשרת עבור רוב צבעי השערה ובכל אזורי הגוף, זאת בניגוד לטכנולוגיות מתחרות אחרות המפיקות אנרגיות גבוהות והספקי שיא גבוהים שמסבים במהלך טיפול הסרת שיער הרגשת אי-נוחות וכאב, ועלולים לסכן לעיתים את עור המטופל.
    כיצד פועלת שיטת הסרת שיער SHRאפיון הפרמטרים, ויחסי הגומלין (האופטיים-ביולוגיים) של הסרת שיער בטכנולוגיית SHR עם העור, מאפשרים העברת האנרגיה אופטית דרך רקמת העור החיצונית (האפידרמיס), וספיגתה במרקם העור הפנימי (דרמיס), תוך כדי חימום מבוקר ויעיל של אזור המטרה בשני אופנים: כללי ובררני.
    לטענת ממציאי טכנולוגיית הסרת שיער SHR הטיפול נטול כאב וללא תופעות לוואי. מטופלים מדווחים כי הטיפול נותן תחושה נעימה הדומה למסאז' אבנים חמות. כ- 80% מהמטופלים דווחו למטפלים כי הם נרדמים במהלך טיפול באזורים גדולים. טענה נוספת שמוצגת על ידי הוגי השיטה, היא כי בניגוד למכשירים מבוססים הקיימים בשוק כגון IPL-LASER ואשר פועלים בקצב איטי ומסורבל, טכנולוגיית הסרת שיער ב-SHR פועלת תוך כדי תנועה המכונה תנועת in-motion, באופן דינאמי, רציף ומהיר על גבי משטח העור, ותוך כיסוי שטחים גדולים.
    זמן הטיפול הממוצע בהסרת שיער SHR נמוך באופן משמעותי בהשוואה למכשירים קיימים ולא נדרשת פעולת אלחוש או כל פעולה אחרת למניעת כאב.
    אם עדיין את צריכה פרטים תדברי איתי יערית Y ביוטי
    הסרת שיער ללא כאביםSHRיערית 052-5935500
    www.y-beauty.co.il

רותם, תשמעי. יש לי פיתרון נפלא בשבילך. יש מכשיר ביתי שנקרא me. מבחינת הטכנולוגיה הוא עובד על גלי IPL וגלי רדיו. יש לי אותו כבר כמה זמן וגם אני וגם הארוס שלי משתמשים בו ביחד ומאוד מרוצים :) הבעיה העיקרית מבחינתי במכוני לייזר זה שזה סיפור גדול! את אף פעם לא יכולה לדעת מראש כמה פעמים תדרשי להגיע לשם אז את גם לא יכולה לדעת מראש כמה זה יעלה... לדעתי זה מכניס אותך למין בור ללא תחתית... שלא לדבר על זה שזה תמיד סיפור לקבוע תורים לדברים האלה ובסוף זה נגרר ונגרר... יש לי חברה שכבר שנתיים מתעסקת בכל הסיפור הזה כי יש לה גם עבודה ולימודים על הראש וזה בסדר... והמכשיר הזה me הוא זול מאוד ביחס למה שתשלמי במכונים למיניהם. אני מבינה אותך שאת שואלת המון שאלות, זה באמת עניין מסובך אבל המכשיר הזה הוא באמת נוח ומהיר, ולא מסוכן בכלל! יש המון קוסמטיקאיות ורופאים שמשתמשים בו והיופי זה שאת יכולה לעשות את זה בבית בעצמך בלי להסתכן :) ותפסיקי מיד עם הגילוח!! זה מעודד את הצמיחה של השיער ועושה אותו שחור וקוצני...

היי יערית,
    תודה רבה על כל ההסבר, אבל אני אגיד לך את האמת, באמת שאין לי זמן ללכת למכון, במיוחד שיש לי יותר מדי דברים על הראש לעשות, ודברים מחכים שאני אעשה אותם... אני בכל זאת מעדיפה לעשות בבית, כי כמו גילוח, אני רוצה לעשות את זה בשעות הזויות :) אין לי בררה אחרת.
    בתגובה לננה ריי, אני אבדוק את המכשיר הזה בגוגול, נראה... אני באמת מחפשת את המכשיר לבית כי באמת שאני לא יודעת איך גם לתכנן את כל הביקורים האלו למכון.
    תודה רבה.
    דרך אגב, את מכניסה לי קצת אופטימיות לגבי זה שהארוס שלך גם משתמש בזה, כי אני מאמינה גדולה שגם גברים (שעירים) צריכים להשתמש, ולהוריד שערות.

ציטוט פורסם במקור על ידי Rotem_80 צפה בהודעה
    אולי למישהי כאן יש ניסיון בהסרת שיער בבית.
    אין לי הרבה זמן, ונמאס לי מגילוח! אולי זה ישמע, יותר מדי, אבל כמעט כל יומיים אני צריכה לעשות גילוח!!!!!!!!!! ואת האמת, אין לי ראש לזה כבר!!!
    יש למישהי פתרון מה יכולה לעשות?
    נכון.. הגילוח הוא שיעבוד ונוסיף לזה שהעור שחור מגרד ומציק. אני ממליצה על הסרת שיער בשעווה העור הופך ללבן, הצמיחה איטית ומדוללת , השערה גדלה מאוד עדין,לא גסה ושחורה.
    0524208976 www.2all.co.il/web/Sites/LIEL912
    מומחית בה.שיער בשעוות, פדיקור רפואי, עיצוב גבות,בנייה ברגליים, שיפור בנייה

היי,

מישהי פה ניסתה במקרה את סנסאפיל?

אשמח להמלצות.

נושאים דומים

1. הסרת שיער בלייזר או אור
    על ידי נתי בפורום שעווה ועיצוב גבות
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23/10/2011, 12:04
  2. הסרת שיער shr