מיטל ברוכה הבאה ובטוחה שתהני
המקום של אילנה! 0523344780בניית ציפורניים, מניקור/פדיקור רפואי,עיצוב גבות, שעווה.
מורה מוסמכת לבניית ציפורניים ושיפור בניה למקצועיות 054-7462299
לאתר שלי www.bwoman.co.il\irit
שלום לכל הבנות המקסימות ,
שמי ליאת ואני דיי חדשה במקצוע.אני קוראת המון בפורום כאן ורק אתמול נרשמתי
ממה שקראתי אתן ממש מקסימות כאן ועוזרות ותומכות אחת בשניה.
תתכוננו לשאלות גם ממני ... חחחח
אז נתראה ושיהיה רק טוב!
ליאת..
ברוכה הבאה...הגעת למקום הכי כייפי ומקצועי הנט..
תשאלי מה שבא לך וכמה שבא לך...כאן כולן עוזרות לכולן....
ואם מישהי תשלח לך קישור לפורום אחר אל תתפתי..מצ'עמם שם..חחח
מורה מוסמכת לבניית ציפורניים ושיפור בניה למקצועיות 054-7462299
לאתר שלי www.bwoman.co.il\irit
ליאת
ברוכה הבאה.
מהיכן את בארץ ? ספרי קצת על עצמך.
ביום ראשון הקרוב יש מפגש... אם בא לך ומתאפשר לך... תבואי... יהיה כיף... במיוחד אם את חדשה במקצוע... לדעתי זה יתן לך המון.
תיכנסי לשרשור של המפגש ותקבלי מעט מושג ממה שהולך להיות... שווה מאמץ.
פנינת הציפורן 054-6326347 - בנייה ב CND - Creative Nail Designמוזמנים לאתר שלי: webix.name/pninanail/
ברוכה הבאה ליאת
W כלנית - 054-5227911 מומחית בג'ל ibd
ברוכה הבאה ליאת
אני בטוחה שהפורום יתרום לך הרבה ,
ואת כמובן תיהני עם כל הבנות שמפרגנות ועוזרות כל הזמן :)
ונוס
אמממ מה לספר על עצמי ...
אני ממעלה אדומים (ממש ליד ירושלים) , מקום עם המון אבל המון קוסמטקאיות ובונות ציפורניים בפרט !
התחרות מאוד קשה.יש לי חדר בבית שבו אני עובדת וכרגע מנסה לרכוש לקוחות דרך פרסום בעיתון.
אני בונה באקריל מכחול ובג'ל Ibd.
זה ישמע קצת שחצני אבל אני חושבת שהעבודה שלי יפה ונקיה (בקרוב אני אעלה תמונות) אבל יש לי בעיה שלא דמיינתי שתגיע - סגירות ! את המילה הזאת לא שמעתי בכלל בלימודים ואני מנסה איכשהו ללמוד דרך האינטרנט ובנסיונות על אמא כי יש לי קצת התרוממויות ואני אחת שתמיד שואפת לשלמות וזה נורא נורא מתסכל אותי , עד כדי כך שחשבתי לעבור לעבוד רק עם ה-ibd אבל מצד שני אני גם אוהבת את האקריל וגם אנשים אוהבים.
אם למישהי יש טיפ לסגירות טובות שתשתף , אני יהיה המאושרת באדם (אני אציין שאני נורא אוהבת לעבוד עם המכונה ופחות ידני).
בכל מקרה בינתיים תודה על קבלת הפנים החמה שקיבלתי כאן,באמת באף פורום לא קיימות בנות כמוכן.